Vacatures

Of je nu een starter bent of een ervaren professional: bij VSVK kun jij het verschil maken. Op de wagen, op kantoor, in de loods. Ben jij een aanpakker? Wil je vol trots werken aan mooie projecten in het hele land? Wil je werken met de nieuwste machines en élke dag beter worden? Dan willen we jou er graag bij hebben, om samen verder te kunnen groeien!

FILTER

CONTRACT TYPE Wis

UREN PER WEEK Wis

DISCIPLINE Wis

OPLEIDINGSNIVEAU Wis

LOCATIE Wis

Werkvoorbereider

Vast 38 uur uur Werkvoorbereider MBO Pijnacker

Als werkvoorbereider draag je bij aan het opstellen van werkplannen, de calculatie, het maken van offertes en de voorbereiding van de werkzaamheden. Jij ziet en pakt de kansen om onze activiteiten op het gebied van infratechniek verder te ontwikkelen. Je hebt daarbij intensief contact met de commerciële afdeling, planners, voormannen en opdrachtgevers.

Bekijk Vacature

KAM medewerker

Vast 16 - 20 uur uur KAM medewerker MBO Pijnacker

Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar een KAM medewerker. Als KAM medewerker ben je verantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van het KAM-beleid binnen VSVK. Jij zorgt ervoor dat de Kwaliteits-, ARBO- en Milieueisen worden nageleefd en dat de bedrijfsprocessen voldoen aan de wet- en regelgeving. Hierbij werk je samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Bekijk Vacature

Planner/ Commercieel medewerker binnendienst

Vast 38 uur uur Planner/ Commercieel medewerker binnendienst MBO Pijnacker

Vanuit onze vestiging in Pijnacker ben je als Planner/ Commercieel medewerker verantwoordelijk om onze dienstverlening in de verhuur van onze hoogwerkers zo efficiënt en soepel als mogelijk te laten verlopen. Je hebt daarbij intensief contact met klanten/opdrachtgevers en je collega’s.

Bekijk Vacature

Machinist Minigraver

Vast 40 uur uur Machinist Minigraver MBO Pijnacker

Als Medewerker Machinist Minigraver verricht je graafwerkzaamheden bij het vervangen en plaatsen van lichtmasten voor de openbare verlichting, graaf je sleuven voor bijvoorbeeld kabels of het voorbereiden voor het plaatsen van portalen en verkeersinstallaties.

Bekijk Vacature

Chauffeur Autolaadkraan

Vast 40 uur uur Chauffeur Autolaadkraan MBO Pijnacker

Voor onze vestiging in Pijnacker zoeken wij een Chauffeur Autolaadkraan. Heb jij ervaring of interesse in de verkeers- en infratechniek en stap jij daarbij graag op onze vrachtwagen met kraanopstelling voor verschillende klussen in de buitenlucht? Lees dan snel verder!

Bekijk Vacature

Chauffeur Autolaadkraan

Vast 40 uur uur Chauffeur Autolaadkraan MBO Rilland

Voor onze vestiging in Rilland zoeken wij een Chauffeur Autolaadkraan. Heb jij ervaring of interesse in de verkeers- en infratechniek en stap jij daarbij graag op onze vrachtwagen met kraanopstelling voor verschillende klussen in de buitenlucht? Lees dan snel verder!

Bekijk Vacature

Chauffeur Autolaadkraan

Vast 40 uur uur Chauffeur Autolaadkraan MBO Wamel

Voor onze vestiging in Wamel zoeken wij een Chauffeur Autolaadkraan. Heb jij ervaring of interesse in de verkeers- en infratechniek en stap jij daarbij graag op onze vrachtwagen met kraanopstelling voor verschillende klussen in de buitenlucht? Lees dan snel verder!

Bekijk Vacature

Monteur verkeerstechniek

Vast 40 uur Buitendienst VMBO Pijnacker

Als Monteur verkeerstechniek plaats en verwijder je tijdelijke wegafzettingen, afzethekken en verkeersborden binnen en buiten de bebouwde kom vanuit onze vestiging in Pijnacker. Interesse? Lees snel verder!

Bekijk Vacature

Monteur verkeerstechniek

Vast 40 uur Buitendienst VMBO Rilland

Als Monteur verkeerstechniek assisteer je bij het plaatsen en verwijderen van tijdelijke wegafzettingen, afzethekken en verkeersborden vanuit onze vestiging in Rilland. Interesse? Lees snel verder!

Bekijk Vacature

Monteur verkeerstechniek

Vast 40 uur Buitendienst VMBO Wamel

Als Monteur verkeerstechniek assisteer je bij het plaatsen en verwijderen van tijdelijke wegafzettingen, afzethekken en verkeersborden vanuit onze vestiging in Wamel. Interesse? Lees snel verder!

Bekijk Vacature

Grondwerker

Vast 40 uur uur Grondwerker MBO Pijnacker

Als Grondwerker ben je bij VSVK actief in de verkeers- en infratechniek. Je helpt bij de plaatsen van lichtmasten, lichtmasten en verkeersregelinstallaties.  

Bekijk Vacature

Grondwerker

Vast 40 uur uur Grondwerker MBO Rilland

Als Grondwerker ben je bij VSVK actief in de verkeers- en infratechniek. Je helpt bij de plaatsen van lichtmasten, openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.  

Bekijk Vacature

Grondwerker

Vast 40 uur uur Grondwerker MBO Wamel

Als Grondwerker ben je bij VSVK actief in de verkeers- en infratechniek. Je helpt bij de plaatsen van lichtmasten, lichtmasten en verkeersregelinstallaties.  

Bekijk Vacature

Chauffeur vervoer hoogwerkers

Vast 40 uur uur Chauffeur MBO Pijnacker

Als chauffeur vervoer hoogwerkers vervoer je onder andere onze hoogwerkers en kranen. Op locatie verzorg je een instructie aan de gebruiker van de hoogwerker. Je werkt vanuit onze vestiging in Pijnacker.

Bekijk Vacature

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?