Door jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen wij u de juiste hoogwerkers, verreikers en heftrucks adviseren voor uw project, of het nu gaat om buiten (op verhard of ruw terrein), of binnen.

Totaaloplossing

Hoogwerkers en transport: VSVK heeft alles onder 1 dak.

Hands-on mentaliteit

Bij VSVK houden we van aanpakken.

Aandacht voor mens en milieu

CO2-prestatieladder trede 3, VCA** gecertificeerd.

Minigravers, kraanwagens en hoogwerkers

Van transport, constructie tot installatiewerk: u vindt de juiste machine in onze ruime selectie van modern materieel. We helpen u graag om de meest veilige, duurzame en efficiënte keuze te maken. Zo proberen wij altijd het aantal transportbewegingen op uw bouwproject zo klein mogelijk te houden.

Maatwerk oplossingen

Natuurlijk stopt onze dienstverlening niet met het tijdig afleveren van het juiste materieel op de juiste plek. Wij voorzien ook in maatwerkoplossingen. Wenst u bedienend personeel bij uw machine? Is speciaal vervoer nodig? Dient de machine op een moeilijke plek te worden neergezet? VSVK denkt mee.

Voor een werkopname kunt u het beste even contact opnemen, wij spreken graag uw project met u door, en kunnen meedenken vanuit onze jarenlange ervaring.

Referenties

Wat kunnen we voor u doen?

Personeel, materieel en faciliteiten van VSVK zijn flexibel inzetbaar voor elk project. Dag en nacht, in heel Nederland. Wat kunnen we voor u doen? Neem contact op en leg ons uw wensen voor!

Contact

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?