Voor onze vestiging in Wamel zijn wij op zoek naar een Chauffeur Autolaadkraan. Je bent als Chauffeur Autolaadkraan verantwoordelijk voor verschillende (hijs)werkzaamheden in de verkeers- en infratechniek.

Hoe ziet de functie eruit?

Als Chauffeur Autolaadkraan ga je vanuit onze vestiging in Wamel op pad met de vrachtwagen en ben je actief in de verkeers- en infratechniek. Hierbij verricht je (hijs)werkzaamheden zoals het plaatsen en vervangen van lichtmasten, verkeersregelinstallaties en andere voorkomende werkzaamheden. 

 

Wat breng je mee?

Je hebt een servicegerichte instelling en daarbij ben je sensitief in je communicatie. Je vindt het uiteraard leuk om in de infratechniek te werken en je beschikt over:

  • Een rijbewijs C(E) met code 95.
  • Certificaat Autolaadkraan of TCVT (of bereid te halen)
  • VCA (of bereid te halen)
  • Heftruck certificaat (of bereid te halen)
  • BRL TVM Vakman (of bereid te halen)

Met jouw enthousiasme heb jij een positieve inbreng in het team!

Wat bieden wij?

Passende arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO- metaal & techniek met 26 vakantiedagen (obv 40-urige werkweek) met 13 ADV dagen, goede faciliteiten en werkomstandigheden. Je komt terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waarbij je vrijheid krijgt bij de invulling van je functie en er ontwikkelmogelijkheden zijn.

Over VSVK

VSVK is partner bij het realiseren van infrastructurele projecten vanuit onze vestigingen Pijnacker, Rilland en Wamel. Dit doen wij met de inzet van mens en materieel. Wij beschikken over gecertificeerde en ervaren mensen, met kennis van zaken. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment aan materieel, in te zetten voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Kijk gerust op onze website voor meer informatie: www.vsvk.nl

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@vsvk.nl

Heb je vragen? Neem contact op met Marcel van Campenhout (HR Adviseur) via 06-23818411.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?