Als grondwerker vervang en plaats je lichtmasten voor de openbare verlichting, graaf je sleuven voor bijvoorbeeld kabels of het voorbereiden voor het plaatsen van portalen en verkeersinstallaties. Na het uitvoeren van de klus zorg je er ook weer voor dat het straatwerk er netjes uitziet en de locatie veilig wordt achtergelaten.

Als grondwerker voor onze vestiging in Rilland vervang en plaats je lichtmasten voor de openbare verlichting, graaf je sleuven voor bijvoorbeeld kabels of het voorbereiden voor het plaatsen van portalen en verkeersinstallaties. Na het uitvoeren van de klus zorg je er ook weer voor dat het straatwerk er netjes uitziet en de locatie veilig wordt achtergelaten!

Wij vragen:

Ervaring als grondwerker en een gemotiveerde en enthousiaste houding. Je hebt een flexibele instelling en je bent bereid tot incidenteel overwerk. Je beschikt over een rijbewijs B/ BE en een VCA basis. Ervaring met het bedienen van een minigraver is een pré.

Wij Bieden:

Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO klein metaal / technisch installatie bedrijf en je bent actief binnen een professioneel en gezellig team. De werkzaamheden zijn afwisselend en je werkt met modern en goed onderhouden materieel. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het behalen van diverse diploma’s / certificaten en interne doorgroeimogelijkheden.

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@vsvk.nl

Heb je vragen? Neem contact op met Marcel van Campenhout (HR Adviseur) via 06-23818411.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?