VSVK heeft ruime opslagmogelijkheden beschikbaar op meerdere locaties in Nederland.

Hoogwaardige locatie

Zowel binnen als buitenopslag. 

Beveiligd

Onze locaties zijn, zichtbaar en onzichtbaar, 24/7 beveiligd.

Goede bereikbaarheid

Bereikbaar voor zwaar materieel.

Eenvoudig laden/lossen

Heftrucks (tot 10 ton) beschikbaar op locatie voor eenvoudig laden/lossen.

Opslag voor elk project

VSVK heeft ruime opslagfaciliteiten ter ondersteuning van projecten in bijvoorbeeld de infra- en energiemarkt. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Zo houden wij voor onze opdrachtgevers bijvoorbeeld reservemateriaal op afroep beschikbaar - denk aan lichtmasten, bebording en apparatuur zoals tunnelventilatie-systemen.

Transport

Bij een calamiteit en/of gepland werk verzorgen wij snel en veilig het transport van materiaal en materieel naar de werklocatie, vanuit één van onze gunstig gelegen opslaglocaties.

Hoogwaardige opslag

Wij bieden faciliteiten en service voor binnen opslag en buiten opslag. Het is mogelijk om dag en nacht op afroep te beschikken over het bij ons geplaatste materiaal.

Eenvoudig laden & lossen

Fijn om te weten is dat wij ter plaatse het benodigde materieel paraat hebben om uw goederen te laden/lossen en te plaatsen in één van onze opslaglocaties. 

Referenties

Wat kunnen we voor u doen?

Personeel, materieel en locaties van VSVK staan u ter beschikking voor elk project. Dag en nacht, in heel Nederland. Wat kunnen we voor u doen? Neem contact op en leg ons uw wensen voor!

Contact

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?