Vanuit onze vestiging in Rilland assisteer je als monteur verkeerstechniek/verkeersregelaar je bij het plaatsen en verwijderen van tijdelijke wegafzettingen, afzethekken, verkeersborden, verkeerslichten, aktie wagens etc. binnen en buiten de gebouwde kom. Je zorgt voor een veilige verkeerssituatie en collega's kunnen op jou rekenen als het gaat om professionaliteit!

Wij vragen:

Ervaring als monteur verkeerstechniek/verkeersregelaar met een gemotiveerde en enthousiaste houding. Je hebt een flexibele instelling en bereidt je voor op wisselende tijden van werken en incidenteel tot overwerk. Je beslist over een rijbewijs B/ BE, een VCA basis en een BRL (vakman is een pré).

Wij bieden:

Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO klein metaal / technisch installatiebedrijf. Je komt terecht in een gezellig team en je werkt met modern materieel. De voortgang zijn gaande en waarschijnlijk is er de mogelijkheid tot het behalen van diverse diploma's / certificaten en interne doorgroeimogelijkheden.

Over VSVK

VSVK is partner bij het realiseren van infrastructurele projecten. Dit doen wij met de inzet van mens en materieel. Wij beschikken over gecertificeerde en ervaren mensen, met kennis van zaken. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment aan materieel, in te zetten voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Kijk gerust op onze website voor meer informatie: www.vsvk.nl

liefhebber? Sollicitant!

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@pijnacker.vsvk.nl

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?