Wij zijn een uitvoerend specialist op het gebied van infrastructurele projecten. Van een schop in de grond, het verkeer regelen, het plaatsen of verwijderen van verkeerssituaties tot het plaatsen van complete omleidingen, wij beschikken over de juiste mensen en het benodigde materieel.

Modern materieel

Uitgebreid wagen- en machinepark onderhouden in eigen beheer.

Gecertificeerd personeel

Veiligheid en vakmanschap staan voorop bij ons gecertificeerd personeel.

Jarenlange ervaring

Vanuit decennia aan kennis en ervaring, garanderen kwaliteit.

Flexibel inzetbaar

Dag en nacht, 24/7 inzetbaar in heel Nederland.

Verkeerstechniek (VT)

Iedere wijziging aan een verkeerssituatie is anders, en vraagt om kennis van zaken en een flexibele inzet.  Omdat wij beschikken over gecertificeerd personeel, die door ervaring weten wat er moet gebeuren, kunnen wij u ondersteunen bij nagenoeg iedere situatie. Wist u dat wij ook beschikken over een breed assortiment aan materieel zoals; botsabsorbers, provinciewagens, actiewagens of tekstwagens. Hiermee creëren wij een veilige omgeving waarin gewerkt kan worden.

Verkeersregelaars

Heeft u bij een verkeersomleiding of afzetting behoefte aan Verkeersregelaars? Hierin kan VSVK voorzien, wij beschikken over gecertificeerde verkeersregelaars die daarnaast ook beschikken over een VCA of BRL certificering. Onze verkeersregelaars zijn zowel overdag als in de nacht beschikbaar, en in te zetten op verschillende locaties van een industrieterrein tot op N-wegen.

Openbare verlichting (OV)

Binnen VSVK is er veel ervaring op het gebied van het plaatsen, onderhouden en verwijderen van openbare verlichting. Naast ervaren en kundige monteurs en kraanwagenchauffeurs, die in het bezit zijn van de vereiste certificeringen, beschikken wij over een uitgebreid wagenpark om iedere klus efficiënt en veilig uit te kunnen voeren. Wij kunnen u daarnaast ontzorgen op het gebied van opslag -en transport, voor uiteenlopende project gerelateerd materialen.

Grondwerk

Voor onze grondwerkers en stratenmakers is geen klus te gek, of het nu gaat om sleuven graven ten behoeve van kabels of het voorbereiden voor het plaatsen van portalen en verkeersregelinstallaties, wij voeren de klus uit. Wij zorgen er na het uitvoeren van de klus voor dat het straatwerk er weer netjes uitziet en de locatie veilig achtergelaten wordt.

Naast kundig personeel, beschikt VSVK ook over een uiteenlopend assortiment aan gereedschappen en materieel. Zo beschikken wij over minigravers (1 tot 4,2 ton), haspelwagens, aggregaten en waterpompen.

Wij bieden infra support aan o.a:

Wat kunnen we voor u doen?

Personeel en materieel van VSVK zijn flexibel inzetbaar voor elk (maatwerk)project. Dag en nacht, in heel Nederland. Wat kunnen we voor u doen? Neem contact op en leg ons uw wensen voor!

Contact

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?