We ondersteunen aannemers bij infra projecten door het leveren van mensen en materieel. Wij beschikking over ervaren mensen met voldoende technische kennis en nemen daarmee uitvoerend werk uit handen. Vanuit onze drie vestigingen (Pijnacker, Rilland en Wamel) zijn wij overal in te zetten en bieden wij altijd een oplossing.

24/7 inzetbaar

Dag en nacht, in heel Nederland.

Totaaloplossing

Materieel, transport, (de)montage en opslag: VSVK heeft alles onder 1 dak.

Hands-on mentaliteit

Bij VSVK houden we van aanpakken.

Aandacht voor mens en milieu

CO2-prestatieladder trede 3, VCA** gecertificeerd.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Als specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen kennen wij de verantwoordelijkheid die komt kijken bij het plaatsen van afzettingen en omleidingen. Vanzelfsprekend hebben wij naast modern materieel ook alle benodigde certificaten in huis, om u veilig te kunnen voorzien van ondersteuning bij verkeersmaatregelen.

Plaatsing en onderhoud

Ook voor werkzaamheden rondom plaatsing en onderhoud van bijvoorbeeld openbare verlichting, portalen en bebording bent u bij VSVK aan het juiste adres. Denk aan het plaatsen van lichtmasten, armaturen, monteren en demonteren van portalen, VRI installaties, bebording.

Wij kunnen voorzien in het monteren en transporteren van materiaal. Bovendien bieden wij opslag aan voor uw projectgerelateerd materiaal, o.a. in het hart van de randstad - zodat dit altijd snel ter plaatse is.

Enkele van onze klanten

Wat kunnen we voor u doen?

Personeel, materieel en faciliteiten van VSVK zijn flexibel inzetbaar voor elk (maatwerk)project. Dag en nacht, in heel Nederland. Wat kunnen we voor u doen? Neem contact op en leg ons uw wensen voor!

Contact

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?