Als chauffeur vervoer hoogwerkers vervoer je onder andere onze hoogwerkers en kranen. Je geeft een instructie over de hoogwerker aan de eindgebruiker. Je werkt vanuit onze vestiging in Pijnacker.

Wij vragen:

Minimaal een rijbewijs C, een servicegerichte en enthousiaste houding en een flexibele instelling. Verder ben je in staat om de huurder op weg te helpen met de hoogwerker. De werktijden liggen voornamelijk tussen 6:00 en 18:00 uur maar incidenteel daarbuiten en in het weekend. Je beschikt over een:

- Rijbewijs B/C met code 95. Een rijbewijs CE is een pré

- Diploma: VCA basis, hoogwerker certificaat

- Bereidheid om je te verdiepen in de wereld van hoogwerkers

 

Wij bieden:

Arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO- metaal & techniek met 26 vakantiedagen met 13 ADV-dagen (obv 40-urige werkweek), goede faciliteiten en werkomstandigheden. Je komt terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waarbij je vrijheid krijgt bij de invulling van je functie en er ontwikkelmogelijkheden zijn.

Over VSVK

VSVK is partner bij het realiseren van infrastructurele projecten vanuit onze vestigingen Pijnacker, Rilland en Wamel. Dit doen wij met de inzet van mens en materieel. Wij beschikken over gecertificeerde en ervaren mensen, met kennis van zaken. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment aan materieel, in te zetten voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie.

 

 

 

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@vsvk.nl

Heb je vragen? Neem contact op met Marcel van Campenhout (HR Adviseur) via 06-23818411.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?