Als straatmaker ben jij een ervaren vakman die verantwoordelijk is voor het straatwerk. Je kan goed samenwerken maar weet ook zelfstandig de klussen uit te voeren. Je hebt zeer afwisselende werkzaamheden en na het uitvoeren van onze klus zorg jij er weer voor dat het straatwerk er netjes uitziet en de locatie veilig wordt achtergelaten!

Wij vragen:

Ervaring als straatmaker en een gemotiveerde en enthousiaste houding. Je hebt een flexibele instelling en je bent bereid tot incidenteel overwerk. Je beschikt over een rijbewijs B/ BE en een VCA basis.

Wij Bieden:

Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO klein metaal / technisch installatie bedrijf en je bent actief binnen een professioneel en gezellig team. De werkzaamheden zijn afwisselend en je werkt met modern en goed onderhouden materieel. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het behalen van diverse diploma’s / certificaten en interne doorgroeimogelijkheden.

Over VSVK

VSVK is een jong en dynamisch bedrijf wat zich als onderaannemer richt op de infra structuur vanuit onze moderne locatie in Pijnacker en in Rilland (Zeeland).

Enthousiast? Solliciteer!

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@pijnacker.vsvk.nl

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?