VSVK zoekt een enthousiaste Planner voor onze groeiende vestiging in Pijnacker. Als planner ben je verantwoordelijk om onze dienstverlening in de verkeers- en infratechniek zo efficiënt en soepel als mogelijk te laten verlopen. Je ziet kansen voor zowel onze medewerkers als onze klant en weet deze om te zetten in concrete acties en voorstellen.

Hoe ziet de functie eruit?

Je start de dag op samen met je collega-planners en neemt de afwijkingen met elkaar door. Je hebt de informatie van je collega operationeel medewerkers en de klant verzameld en maakt op basis hiervan de planning. Je instrueert tijdig en zo volledig mogelijk de operationeel medewerkers en je houdt de bijbehorende administratie bij. Daarnaast heb je een actieve bijdrage om eventuele knelpunten op te lossen en breng je initiatieven aan om het proces te verbeteren. 

Wat breng je mee?

Uiteraard kun jij goed organiseren en plannen en weet je dit efficiënt te communiceren. Bij voorkeur heb je ervaring als planner en ervaring op het gebied van verkeers- en infratechniek. Je bent accuraat in je werk en je beschikt over mbo werk- en denkniveau. Om de 3 weken heb je een week telefoondienst en ben je bereikbaar voor calamiteiten. Met jouw enthousiasme heb jij een positieve inbreng in het team!

Wat bieden wij?

Prima arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring. Een 38-urige werkweek met 26 vakantiedagen, goede faciliteiten en werkomstandigheden. Je komt terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waarbij je vrijheid krijgt bij de invulling van je functie en er ontwikkelmogelijkheden zijn.

Over VSVK

VSVK is partner bij het realiseren van infrastructurele projecten. Dit doen wij met de inzet van mens en materieel. Wij beschikken over gecertificeerde en ervaren mensen, met kennis van zaken. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment aan materieel, in te zetten voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@vsvk.nl

Heb je vragen? Neem contact op met Marcel van Campenhout (HR Adviseur) via 06-23818411.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?