Als medewerker verkeerstechniek/ verkeerregelaar assisteer je bij het plaatsen en verwijderen van tijdelijke wegafzettingen, afzethekken, verkeersborden, verkeerslichten, aktie wagens etc. Je zorgt zo voor een veilige verkeerssituatie en collega’s kunnen op jou rekenen als het gaat om professionaliteit!

Wij vragen:

Ervaring als medewerker verkeerstechniek/ verkeerregelaar met een gemotiveerde en enthousiaste houding. Je hebt een flexibele instelling en bent bereidt om op wisselende tijden te werken en incidenteel tot overwerk. Je beschikt over een rijbewijs B/ BE en een VCA basis is een vereiste.

Wij Bieden:

Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO klein metaal / technisch installatie bedrijf. Je komt terecht in een gezellig team en je werkt met modern materieel. De werkzaamheden zijn afwisselend en daarnaast is er de mogelijkheid tot het behalen van diverse diploma’s / certificaten en interne doorgroeimogelijkheden.

Over VSVK

VSVK is een jong en dynamisch bedrijf wat zich als onderaannemer richt op de infra structuur vanuit onze moderne locatie in Pijnacker en in Rilland (Zeeland).

Enthousiast? Solliciteer!

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@pijnacker.vsvk.nl

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?