Voor onze vestiging in Pijnacker zij wij op zoek naar een Financieel controller. In onze groeiende organisatie zie jij kansen om de administratieve processen verder te ontwikkelen en ben je sparringpartner voor het MT. 

Hoe ziet de functie eruit?

Als Financieel controller ben je verantwoordelijk voor het organiseren en ontwikkelen van administratieve processen en lever je begrotingen- en kostenoverzichten aan. Je verzorgt de planning & control cyclus (jaarcijfers) en je bent verantwoordelijk voor de periodiek rapportages. Dit doe je samen met de administratief medewerkers waar je op kunt bouwen. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de algemeen directeur.

Wat breng je mee?

Uiteraard ben jij analytisch sterk en werk je secuur en ordelijk. Als teamplayer kun jij schakelen tussen verschillende niveaus en breng je zelf HBO werk- en denkniveau mee. Je hebt degelijke kennis van MS Office en ervaring met Exact is een pré. Waar nodig vind je het geen probleem om overige administratieve werkzaamheden op te pakken.

Wat bieden wij?

Prima arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring. Volgens de CAO- metaal & techniek schaal 9-11 (€ 3017,- tot € 4398,-) met 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek. Onze nieuwe locatie kent zeer goede faciliteiten en biedt prima werkomstandigheden voor deze functie op kantoor. Je komt terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waarbij je vrijheid krijgt bij de invulling van je functie en er ontwikkelmogelijkheden zijn.

Over VSVK

VSVK is partner bij het realiseren van infrastructurele projecten. Dit doen wij met de inzet van mens en materieel. Wij beschikken over gecertificeerde en ervaren mensen, met kennis van zaken. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment aan materieel, in te zetten voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@vsvk.nl

Heb je vragen? Neem contact op met Marcel van Campenhout (HR Adviseur) via 06-23818411.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?