Als chauffeur botsabsorber ben jij medeverantwoordelijk voor een veilige en snelle doorstroming van het verkeer tijdens wegwerkzaamheden, omleidingen, evenementen of calamiteiten op de weg. Je bestuurt en bedient de botsabsorber tijdens de verkeersafzettingen. Bij incidenten moet de weg worden afgezet en verder plaats en verwijder je de verkeersborden en tijdelijke verkeersinstallaties.

Wij vragen:

Ervaring als Chauffeur botsabsorber en een gemotiveerde en enthousiaste houding. Je hebt een flexibele instelling en je bent bereid tot incidenteel overwerk. Je beschikt over een rijbewijs CE en een VCA basis. Ervaring met het bedienen van een minigraver is een pré.

Wij Bieden:

Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO klein metaal / technisch installatie bedrijf en je bent actief binnen een professioneel en gezellig team. De werkzaamheden zijn afwisselend en je werkt met modern en goed onderhouden materieel. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het behalen van diverse diploma’s / certificaten en interne doorgroeimogelijkheden.

Over VSVK

VSVK is een jong en dynamisch bedrijf wat zich als onderaannemer richt op de infra structuur vanuit onze moderne locatie in Pijnacker en in Rilland (Zeeland).

Enthousiast? Solliciteer!

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@pijnacker.vsvk.nl

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?