VSVK zoekt een enthousiaste bedrijfsleider die zich als een vis in het water voelt in onze dynamische en groeiende organisatie. Je gaat leiding geven aan de operatie van onze vestiging in Pijnacker waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor de gehele bedrijfsvoering. Je bent proactief, zakelijk maar ook nadrukkelijk mensgericht. Je ziet kansen en weet die om te zetten in acties die het belang van onze medewerkers en onze klanten dienen. Je bent goed bekend in de wereld van verkeers- en infratechniek en hebt bewezen commerciële kwaliteiten.

Hoe ziet de functie eruit?

Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de commerciële en operationele gang van zaken voor de vestiging Pijnacker. Je bent dagelijks aan de slag met de planners en operationele medewerkers en geeft op die manier sturing aan de vestiging. Je weet de organisatie op een inspirerende  manier uit te dagen en brengt deze naar een hoger niveau. Je bent bekend met de doelstellingen en weet die met je team te behalen. Samen met de andere bedrijfsleiders ben verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid en fungeer je als klankbord voor de Algemeen Directeur.

Dit zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Je hebt oog voor de mensen en bent actief bezig met hun ontwikkeling
  • Je bewaakt de kwaliteit, veiligheid en gezondheid
  • Je bent verantwoordelijk voor de omzet, winst en continuïteit van de vestiging
  • Je hebt commercieel talent en hebt goede klantrelaties
  • Je zorgt voor een vlekkeloos administratief proces

Wat breng je mee?

Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie en weet met jouw ervaring en enthousiasme het team te ontwikkelen en stimuleren. Jij bent op de hoogte van wat er buiten speelt en weet hier goed op in te spelen. Met jouw commerciële vaardigheden ga jij het gesprek aan met onze klanten en ben je een representatieve partner om VSVK te vertegenwoordigen. De ideale kandidaat heeft uitstekende kennis van de verkeers- en infratechniek.

Wat bieden wij?

Prima arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring. Een 38-urige werkweek met 26 vakantiedagen, goede faciliteiten en werkomstandigheden. Je komt terecht in een platte organisatie waarbij je vrijheid krijgt bij de invulling van je functie en er ontwikkelmogelijkheden zijn.

Over VSVK

VSVK is partner bij het realiseren van infrastructurele projecten. Dit doen wij met de inzet van mens en materieel. Wij beschikken over gecertificeerde en ervaren mensen, met kennis van zaken. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment aan materieel, in te zetten voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur je sollicitatie naar: personeel@vsvk.nl

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen? Neem contact op met Marcel van Campenhout (HR Adviseur) via 06-23818411.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?