Organisatieverandering VSVK

In 2008 hebben de huidige aandeelhouders, Peter van Kester en Sander van Schie hun krachten gebundeld en hebben samen VSVK opgericht. Door de samenbundeling van vakbekwaamheid, deskundigheid en met het nodige enthousiasme van Peter en Sander, is de onderneming in de daaropvolgende jaren verder gegroeid. Inmiddels is VSVK een begrip geworden in de Bouw- en Inframarkt. De deskundigheid en flexibiliteit van de organisatie staat hoog aangeschreven bij haar opdrachtgevers. Met veilig en modern materieel gaan de medewerkers dagelijks op pad om grote en kleine opdrachtgevers te ondersteunen bij het realiseren van infra gerelateerde projecten. VSVK is bijzonder klantgericht, heeft een gezonde basis en heeft zich in de afgelopen 15 jaar flink ontwikkeld. Begin 2021 is een nieuw bedrijfspand in Pijnacker betrokken van waaruit de klanten nog beter bediend kunnen worden, onder andere op het gebied van transport, logistiek en opslag.


Nu de onderneming groeit en opdrachtgevers steeds meer voor VSVK kiezen, vinden de aandeelhouders het een geschikt moment om een andere invulling te geven aan de dagelijkse aansturing van de organisatie. Met ingang van 1 april vindt er daarom een belangrijke wijziging plaats in de organisatiestructuur van VSVK. De dagelijkse leiding komt in handen van een directieteam dat gevormd wordt door de heren Wijnand de Vogel (operationeel directeur), Maurice Helms (financieel directeur) en Peter Boeringa (algemeen directeur) Wijnand en Maurice zijn al enige jaren bij VSVK betrokken. Peter is geen onbekende in de branche en heeft in de afgelopen jaren in zijn rol als operationeel directeur van een groot verhuurbedrijf in verkeersmaatregelen nauw met VSVK samengewerkt.


De focusgebieden van de organisatie blijven ongewijzigd. Zo ondersteunt VSVK aannemers in de infra -en verkeerstechniek met montage, transport en opslag. Verder vindt u bij VSVK expertise en materieel voor infraprojecten en ondersteuning bij het plaatsen van verkeersmaatregelen. En niet onbelangrijk, VSVK biedt het juiste materiaal voor elk bouwproject: Hoogwerkers, autolaadkranen, graafmachines, verreikers.


Met deze organisatiewijziging hebben Peter en Sander de verdere professionalisering en de continuïteit van de organisatie voor ogen. Een volgende stap op weg naar een nog betere samenwerking met haar opdrachtgevers. En dat alles natuurlijk afgestemd op de ontwikkeling en het werkplezier van de medewerkers. Zonder hen geen VSVK!


Peter en Sander blijven zich richten op het onderhouden van de zakelijke contacten en duurzaamheidsthema’s zoals elektrificatie van het wagenpark en de kansen die de circulaire economie biedt.

 

- VSVK - Het werkt voor iedereen -

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?